Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project

Το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το πάντα καινοτόμο Mad! Το Mad, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό κανάλι και η Vodafone διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Το μουσικό κανάλι Mad και η Vodafone παρουσιάζουν για πρώτη φορά την απόλυτη ένωση μόδας και μουσικής με στόχο την καθιέρωση ενός πρωτοποριακού ετήσιου θεσμού που θα κατακτήσει το κοινό με την μοναδικότητα του.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.

Στο πρώτο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, συμμετέχουν 8 διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές: Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos. Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις – έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας συνολικά το πιο rock και εντυπωσιακό θέαμα!

Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας
Οι εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες οδικά από τη Λ. Βουλιαγμένης, τη Λ. Ποσειδώνος και τη Λ. Αλίμου. Χρησιμοποιώντας μέσα αστικής συγκοινωνίας θα προσεγγίσετε την εγκατάσταση μέσω τραμ ή λεωφορείου.

# Με Τραμ:

Γραμμή 5 «Πλάτων», Διαδρομή “Σύνταγμα -Γλυφάδα”
Γραμμή 3 «Θουκιδίδης», Διαδρομή “Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα”

# Με Λεωφορείο:

Χ27, Μετρό Αγ. Δημητρίου – Παλαιές Αφίξεις Ολυμπιακής
103, Αθήνα – Αμαξοστάσιο Ελληνικού
Β2, Αθήνα – Αμαξοστάσιο Ελληνικού
140, Πολύγωνο – Γλυφάδα
141, Κυκλική γραμμή μετρό Δάφνης μέσω Ελληνικού

The Event
Το MAD και η VODAFONE ενώνουν τη μουσική με τη μόδα και παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο Fashion Music Project, το MadWalk by Vodafone.
8 Έλληνες σχεδιαστές μόδας & 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά catwalks!
- Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης
- Mi-Ro & Onirama
- Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής feat. Ilia Darlin
- Mary Katrantzou & Matisse
- Celia Kritharioti Haute Couture & Σάκης Ρουβάς
- Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου
- Orsalia Parthenis & Mέλιsses
- Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή
Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, Ελληνικό
Προπώληση Εισιτηρίων:
- κατάστημα METROPOLIS - Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη
- κατάστημα Vodafone στο Τhe Mall Athens
- και στο www.ticketshop.gr

MadWalk by Vodafone
The Fashion Music Project
Join The Fashion Rockstars!

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου